ACE Series Special

ACE Series Special

ACE Series Special is een nieuwe zesdaagse workshop voor ervaren filmproducenten die hun werking willen uitbreiden met tv-producties en/of die hun kennis van het ontwikkelen en produceren van fictiereeksen voor een internationaal publiek willen verdiepen. Voor de workshop worden 16 producenten met een reeks in ontwikkeling geselecteerd.

Van 4 tot 9 november 2019 volgen de deelnemers een intensief programma dat ingaat op de creatieve en financiële aspecten van de productie van fictereeksen, met sessies over marketing, publieksbereik, internationale aanpak en business-strategie. Twee van de zes dagen gaan specifiek over het ontwikkelen van tools voor scenario en storytelling. De deelnemers krijgen een persoonlijke mentor en kunnen netwerken met collega’s. Na de zesdaagse workshop worden de deelnemers gedurende een jaar online opgevolgd.

Om deel te kunnen nemen aan de ACE Series Special moet je eigenaar, partner of vennoot zijn van een onafhankelijke film/tv-productiemaatschappij. Je moet ook lid zijn van ACE (of een vergelijkbaar niveau van ervaring kunnen aantonen) en bezig zijn met een tv-reeks in ontwikkeling die geschikt is voor coproductie.

ACE Series Special is een initiatief van ACE Producers in samenwerking met het VAF, met de steun van Flow Postproduction, Casa Kafka Pictures en Creative Europe MEDIA Desk Vlaanderen.

Datum: 
04/11/2019 - 09/11/2019
Deadline: 
01/06/2019
Locatie: 
Brussel
Organisator: 
ACE Producers
Aan kalender toevoegen

logo van de Vlaamse Overheid