ACE Series Special

ACE Series Special

ACE Series Special is een nieuwe zesdaagse workshop voor ervaren producenten die hun kennis m.b.t. de ontwikkeling en productie van fictiereeksen voor een internationaal publiek willen verdiepen en/of hun activiteiten willen uitbreiden naar de productie van kwalitatieve TV-reeksen met internationaal potentieel. Voor deze eerste editie zijn er zestien plaatsen, waarvan er minstens twee gereserveerd worden voor Vlaamse producenten. 

De ACE Series Special vindt plaats in Brussel van 4 tot 9 november 2019. De geselecteerde deelnemers volgen een intensief programma waarbij de focus ligt op de creatieve en financiële aspecten van de productie van fictiereeksen. Er zijn sessies over marketing, publieksbereik, internationale aanpak en business-strategie. Twee van de zes dagen worden gewijd aan de rol en meerwaarde van producenten m.b.t. storytelling en scriptontwikkeling.

De deelnemers krijgen tijdens de workshop een persoonlijke mentor. Na de workshop worden ze gedurende een jaar online opgevolgd. Er zijn veel netwerkmogelijkheden met collega’s. 

Enkel wie eigenaar, partner of vennoot is van een onafhankelijke film- of tv-productiemaatschappij kan deelnemen aan de ACE Series Special. Je moet ook lid zijn van ACE (of een vergelijkbaar niveau van ervaring kunnen aantonen) en momenteel een tv-reeks ontwikkelen die geschikt is voor coproductie.

ACE Series Special is een initiatief van ACE Producers in samenwerking met het VAF en met de steun van Flow Postproduction, Casa Kafka Pictures en Creative Europe MEDIA Desk Vlaanderen.

Je kan je tot 1 juni 2019 kandidaat stellen via de website van ACE Producers

Voor meer informatie kan je terecht bij ACE Producers of Siebe Dumon.

Datum: 
04/11/2019 - 09/11/2019
Deadline: 
01/06/2019
Locatie: 
Brussel
Organisator: 
ACE Producers
Aan kalender toevoegen

logo van de Vlaamse Overheid