DOX:ACADEMY

Doxacademy

DOX:ACADEMY biedt een volledig programma aan activiteiten – film screenings, masterclasses, workshops, project presentaties, sociale evenementen en nog veel meer- specifiek gericht op studenten. DOX:ACADEMY vindt plaats van 18 tot 24 maart tijdens CPH:DOX in de sfeervolle setting van Borups (Borups Højskole), in het hart van Kopenhagen.

Het programma is open voor alle studenten met een festivalaccreditatie en de deelnemers zijn vrij in hun keuze van wanneer en hoe lang ze willen deelnemen en welke studieonderwerpen ze willen volgen. DOX:ACADEMY zal masterclasses, seminaries en netwerkevenementen organiseren gericht op studenten van filmscholen, kunstacademies en universiteiten.

Daarnaast biedt DOX:ACADEMY de mogelijkheid om te kandideren voor intensieve opleidingen (Academy Classes) op vaste data (21-24 Maart) en voor een Project Lab (20 maart), voor een beperkt aantal deelnemers.

Deelnemen is makkelijk en betaalbaar, en zowel individuele studenten als grotere groepen, klassen of scholen zijn welkom.

Meer info vind je hier, bijkomende vragen kan je richten naar academy@cphdox.dk.

Datum: 
17/01/2017 - 24/03/2017
Deadline: 
15/02/2017
Locatie: 
Kopenhagen (DK)
Organisator: 
CPH:DOX
Aan kalender toevoegen

logo van de Vlaamse Overheid