EP2C Post Production Workshop

EP2C organiseert een zesdaagse workshop gericht op het management van de postproductie van langspeelfilms in een coproductie omgeving.

Deze residentiële workshop vindt plaats in Boedapest van 8 tot 13 februari 2018. EP2C richt zich tot 22 producenten en postproduction supervisors om de postproductie van hun internationale coproductie vorm te geven. Tijdens deze week wordt er ingegaan op technische, financiële en artistieke aspecten die aan bod komen tijdens de postproductie, met een focus op de uitdagingen van het internationale coproductie landschap. Einddoel is een gedetailleerd postproductiebudget voor jouw film.

Tijdens de workshop worden de deelnemers verdeeld in teams. Deze teams krijgen een top-level producent en postproductie supervisor als coach. Elke ochtend wordt er gewerkt aan de filmprojecten in groepssessies en individuele meetings. Na de lunch schaven internationale industry experts je kennis bij over postproductie onderwerpen zoals VFX, deliverables, DCP, clearances en workflows.

Deelnemen

  • Je bent een producent met een internationaal filmproject in ontwikkeling, financieel of in preproductie
  • Je bent een onafhankelijke post production supervisor
  • Je bent een in-house post producent in een productiehuis of postproductiebedrijf

De kostprijs voor deze workshop bedraagt 1.600 EUR voor de inschrijving, accommodatie en catering tijdens de workshop. Deelnemers moeten hun eigen reiskosten financieren.

Vlaamse deelnemers kunnen een studiebeurs aanvragen voor de inschrijvings- en reiskosten.

De werktaal van alle workshops, meetings en events is Engels. Een goede kennis van het Engels is dus noodzakelijk om te kunnen deelnemen.

Datum: 
16/11/2017 - 13/02/2018
Deadline: 
30/11/2017
Locatie: 
Boedapest (HU)
Organisator: 
EP2C
Website: 
Aan kalender toevoegen

logo van de Vlaamse Overheid