TFL SeriesLab

TorinoFilmLab

Tijdens SeriesLab doorloop je het hele proces van de creatie van een TV serie concept, onder professionele begeleiding van high profile tutors en story editors, tot aan de eindmeet: een presentatie voor grote spelers in de internationale TV industrie tijdens de Series Mania Co-Production Forum in Frankrijk.

Negen projecten worden geselecteerd om deze intensieve training gedurende vijf maanden te volgen (van december 2017 tot april 2018). Daarbinnen zijn er drie residentiële workshops van vier dagen en twee online sessies.

Een plaats veroveren voor deze workshop is geen sinecure, maar voor Vlaamse makers net iets haalbaarder. Voor de editie 2017-2018 worden twee plaatsen gereserveerd voor Vlaamse deelnemers binnen TorinoFilmLab, één in het SeriesLab en één in het ScriptLab.

De training is gericht op professionele scenaristen en regisseurs met een ongepubliceerde* TV serie project in een vroeg ontwikkelingsstadium.

  • Workshop 1: 15-20 december 2017 (Amsterdam, NL)
  • Workshop 2: februari 2018 (Göteborg, SE)
  • Workshop 3, eindpresentatie en meetings: Series Mania Co-Production Forum (FR)

Meer informatie vind je hier. Voor specifieke vragen kan je terecht bij Angelica Cantisani (SeriesLab Project Manager): angelica.cantisani@torinofilmlab.it

Datum: 
07/07/2017 - 28/02/2018
Deadline: 
16/08/2017
Locatie: 
Nederland, Zweden, Frankrijk
Organisator: 
TorinoFilmLab
Website: 
Aan kalender toevoegen

logo van de Vlaamse Overheid