Workshop “How to CONNeXT?”

CONNeXT 2019

Tijdens de workshop krijg je praktische informatie over hoe je efficiënt je deelname aan een internationale film- of TV-markt voorbereidt. Met een reeks do's en don'ts leer je pitching- en presentatieskills. Hoe je jezelf en je project het beste voorstelt, wat je wel en niet kan tonen, waar je het best de nadruk op legt en en hoe je het netwerken achteraf aanpakt.

Voor wie?

De workshop is in de eerste plaats gericht aan de professionals die in oktober deelnemen aan het internationaal networkingevent CONNeXT, maar staat ook open voor wie initiatieven van VAF-Talentontwikkeling volgt.

Programma

Drie Britse media- en marketingexperts (Clare Crean, Wendy Mitchell en Deborah Rowland) zullen concreet en doelgericht advies geven dat meteen inzetbaar is. Kortom, je leert het onderste uit de kan te halen tijdens belangrijke events. 
 
De workshop start op donderdag 20 juni om 9.30u stipt.
Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vanaf 9.00u: onthaal met koffie en thee
  • 9.30u: korte inleiding
  • 9.40u: Sales, Distribution and Reaching Your Audience at CONNeXT, Clare Crean (international sales expert)
  • 10.30u: The Do's and Don'ts of Pitching at CONNeXT, Deborah Rowland (marketing and distribution expert)
  • 11.30u: Press Strategy and Materials for CONNeXT and beyond, Wendy Mitchell (contributing editor at Screen International and host of CONNeXT Projects & WIPs)
  • 12.30u: einde

Waar?

Huis van de Vlaamse Film (Bischoffsheimlaan 38, 1000 Brussel). We zijn vlot bereikbaar met de trein (via Brussel-Noord of Brussel-Centraal), metro (lijnen 2-6, haltes Madou en Kruidtuin) of tram (lijnen 92-93, halte Kruidtuin). Betalend parkeren kan in Passage 44. Hou er rekening mee dat het verkeer in Brussel niet altijd vlot verloopt en dat het soms niet evident is om een parkeerplaats te vinden.

Hoe inschrijven?

Inschrijven is verplicht en gratis zolang er plaatsen zijn. Voor elke deelnemer die niet komt opdagen, rekenen wij een no-show fee van 25 EUR aan.

Datum: 
20/06/2019
Deadline: 
17/06/2019
Locatie: 
Huis van de Vlaamse Film, Bischoffsheimlaan 38 - 1000 Brussel
Organisator: 
Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF)
Aan kalender toevoegen

logo van de Vlaamse Overheid