Workshop Susan O'Connor

Susan O'Connor

Op vrijdag 21 februari komt Susan O'Connor, story consultant voor o.a. BioShockFar Cry en Tomb Raider, naar de 1UP-conferentie in Kortrijk voor een lezing.

Op 21 en 22 februari geeft ze een exclusieve workshop voor leden van de Game Writers Club. Deelnemers aan deze workshop krijgen feedback op het narratieve gedeelte van hun game in (al dan niet vroege) ontwikkeling. Susan O'Connor bekijkt elk project vooraf, zodat er op de eerste dag van de workshop, na een korte inleiding, onmiddellijk tot de bespreking van de gameprojecten kan worden overgegaan. Aan het einde van de eerste workshopdag kunnen de deelnemers gratis naar de lezing van O'Connor op de 1UP-conferentie. 's Avonds wordt van de deelnemers verwacht dat ze verder aan hun game werken, want de volgende ochtend al wordt de vooruitgang van de game met Susan O'Connor besproken. Na de workshop krijgen de deelnemers gratis toegang tot de 1UP-expo.

De Game Writers Club werd opgericht door het VAF/Gamefonds om de creatie van narratieve games te stimuleren en de kwaliteit te verbeteren. Toegang tot de Game Writers Club is enkel op uitnodiging: om in aanmerking te komen moet je professioneel met narratieve games bezig zijn of al professioneel bezig zijn met storytelling in een ander medium zoals film of televisie. Studenten met een narratieve game als eindwerk worden ook toegelaten. 

Wil je gratis lid worden? Neem dan contact op Youri Loedts bij het VAF.

Inschrijven voor de workshop kan onderaan deze pagina tot en met 31 januari. De inschrijvingsfee voor professionals bedraagt 25 euro, voor studenten 15 euro. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de fee en bevestiging hiervan door het VAF (uiterlijk 5 februari). Annuleren is niet mogelijk.

Programma

Vrijdag 21 februari 

  • 13u: start workshop
  • 14.20u: korte pauze
  • 14.30 tot 16u: vervolg workshop
  • 16.40 tot 17.20u: lezing Susan O'Connor 1UP

Zaterdag 22 februari

  • 10 tot 12u: vervolg workshop
  • 12 tot 19u: vrije toegang 1UP-expo (t.w.v. 15 euro)
Datum: 
21/02/2020 - 22/02/2020
Deadline: 
31/01/2020
Locatie: 
1UP, Kortrijk XPO - Hall 1, 2 & XXL Doorniksesteenweg 216 8500 Kortrijk, België
Organisator: 
VAF/Gamefonds
Aan kalender toevoegen

logo van de Vlaamse Overheid