Ga verder naar de inhoud

CONNEXT 2023

Flanders Image organiseert CONNEXT dit jaar maandag 9 en dinsdag 10 oktober 2023 in Antwerpen.

De pitches en works-in-progress van films en series worden opnieuw live voorgesteld door de regisseur en majoritair Vlaamse hoofdproducent (voor series kan dit ook de showrunner zijn).

Producties die in aanmerking komen voor CONNEXT, krijgen binnenkort meer precieze info en deadlines voor de aanlevering van het materiaal. In afwachting willen wij vragen om voor elke titel het onderstaande formulier in te vullen, zodat wij over correcte en up-to-date informatie kunnen beschikken.

Deadline: vrijdag 28 april.

Titels voor CONNEXT 2023

Titels die productiesteun hebben ontvangen van het VAF/Filmfonds of het VAF/Mediafonds, zijn automatisch geselecteerd voor CONNEXT 2023.

Enkel titels die nieuw zijn (project) of waarvan de productiestatus gewijzigd is (bijv. van Pitch naar WIP, van WIP naar Screening) komen in aanmerking om te worden gepresenteerd op CONNEXT. Titels die op 14 juni 2023 nog geen productiesteun van het VAF toegezegd hebben gekregen, komen enkel in aanmerking in het geval er plaats vrij is in het programma.

Productiestatus in oktober 2023 
Categorie 

Hier graag de gegevens van de persoon die instaat voor het tijdig aanleveren van alle teksten, stills, filmfragmenten, bestanden enz. De contactinformatie wordt uitsluitend gebruikt door Flanders Image voor communicatie i.v.m. CONNEXT 2023 (herinneringen, uitnodigingen voor workshops, diners en netwerkmomenten, planning enz.).

Bevestiging workshop 14 juni

Indien de regisseur, hoofdproducent of showrunner van deze titel niet aanwezig kan zijn op de workshop van 14 juni, graag hier verduidelijken waarom (opnames, festivalselectie, andere...).