Ga verder naar de inhoud
Georganiseerd door het VAF
4 oktober 2023 13:30 tot 17:00
Huis van de Vlaamse Film, Bischoffsheimlaan 38, 1000 Brussel

Binnenkort heb je een filmdiploma op zak en dan is de kans groot dat je op een of andere manier in aanraking komt met het VAF, Creative Europe MEDIA Desk – Flanders, mediarte of het Cultuurloket. Daarom willen wij ons graag op woensdag 4 oktober aan jullie voorstellen. Zo ontdek je op één namiddag wat elke organisatie te bieden heeft aan ondersteuning, financiering, opleiding, etc. Als je een toekomst in de audiovisuele sector ambieert, is deze infosessie een absolute must!

Programma

We behandelen o.a. deze concrete vragen: Hoe zijn deze organisaties gestructureerd? Hoe werken ze? Waarvoor kun je bij hen terecht? Wie moet je waarvoor aanspreken? Kunnen deze organisaties mij helpen met mijn eindwerk? Wat staat er niet op de websites van elk van deze organisaties? En er is ruimte voorzien om jullie vragen te beantwoorden.

Programma:

13u30Welkom
13u45Presentatie + Q&A VAF
15uPauze
15u15Presentatie + Q&A Cultuurloket
16uPresentatie + Q&A mediarte.be
16u30Einde


Door overmacht zal de presentatie van Creative Europe MEDIA Desk – Flanders niet live kunnen plaatsvinden. Jullie ontvangen deze later digitaal.


Schrijf je in

Door het grote aantal inschrijvingen is de zaalcapaciteit volledig bereikt. Verdere inschrijvingen zijn niet meer mogelijk.

Over de organisaties

De infosessie 'Achter de schermen' wordt georganiseerd door het VAF, Creative Europe MEDIA Desk – Flanders, mediarte en Cultuurloket.

Meer info nodig?

Neem gerust contact op met ons.

Koen Baeyens

Koen Baeyens

Projectbeheerder Talentontwikkeling