Ga verder naar de inhoud
Georganiseerd door het VAF
2 oktober 2024 10:00 tot 17:00
Huis van de Vlaamse Film

Heb je binnenkort een filmdiploma op zak? Dan is de kans groot dat je op een of andere manier in aanraking komt met het VAF, Creative Europe MEDIA Desk – Flanders, mediarte of het Cultuurloket. Daarom willen wij ons graag op woensdag 2 oktober aan jullie voorstellen. Zo ontdek je op een halve dag wat elke organisatie te bieden heeft aan ondersteuning, financiering, opleiding, etc. Als je een toekomst in de audiovisuele sector ambieert, is deze infosessie een absolute must!

We behandelen o.a. deze concrete vragen: Hoe zijn deze organisaties gestructureerd? Hoe werken ze? Waarvoor kan je bij hen terecht? Wie moet je waarvoor aanspreken? Kunnen deze organisaties jou helpen met jouw eindwerk? Wat staat er niet op de websites van elk van deze organisaties? Bovendien is er ruimte voorzien om jullie vragen te beantwoorden.

Om zoveel mogelijk studenten de kans te geven dit infomoment bij te wonen, organiseren we de sessie zowel in de voor- als in de namiddag. In de voormiddag zijn er plaatsen gereserveerd voor de Masters Schrijven, Regie, Productie en Animatiefilm aan het RITCS, bij wie deze infosessie is opgenomen in de lesplanning.

Programma

Voormiddag

10u00Presentatie + Q&A VAF
11u00Pauze
11u15Presentatie + Q&A Cultuurloket
11u50Presentatie + Q&A mediarte.be
12u15Presentatie + Q&A MEDIA Desk


Namiddag

14u00Presentatie + Q&A VAF
15u00Pauze
15u15Presentatie + Q&A Cultuurloket
15u50Presentatie + Q&A mediarte.be
16u15Presentatie + Q&A MEDIA Desk

Schrijf je in

Deelname is gratis. Registratie is verplicht.

Je kan via het formulier aangeven of je het programma in de voormiddag of namiddag volgt. We houden rekening met jouw voorkeur, maar plaatsen worden toegewezen op basis van first come, first served.

Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt. De sessie is in eerste instantie bedoeld voor afstuderende makers.

Ik schrijf mij in voor de