Ga verder naar de inhoud

Groei vanuit chaos: leiderschap binnen gamestudio's

Georganiseerd door het VAF
23 mei 2024 09:00 tot 24 mei 2024 17:00
Huis van de Vlaamse Film, Bischoffsheimlaan 38, 1000 Brussel

Op 23 en 24 mei organiseert het VAF in samenwerking met Flanders Game Hub een sessie rond leiderschap binnen gamestudio’s waar CEO's, studio-eigenaars en departementshoofden (HOD's) meer inzicht krijgen in zichzelf als leider, inclusief hun sterke punten en valkuilen.

Wat?

In deze sessie, gegeven door Debbie Baute, kunnen deelnemers o.a. hun eigen leiderschapsstijl verkennen en begrijpen, krijgen ze meer inzicht in andere leiderschaps- en communicatiestijlen en krijgen ze de nodige inzichten en vaardigheden aangeboden die nodig zijn voor hun voortdurende groei als leiders.

Dit binnen een safe space waar CEO’s, studio-eigenaars of HOD’s vrijuit met elkaar kunnen praten over hun twijfels, vragen en zorgen met betrekking tot hun bedrijf, bedrijfsvoering en mentale welzijn.

Deze sessie is uitermate geschikt voor CEO’s/HOD’s binnen een gamestudio (of solo developers die van plan zijn om in de nabije toekomst hun team uit te breiden) die zichzelf beter willen leren kennen en versterken in hun rol als leider binnen hun team.

Praktisch

Deze workshop gaat door in twee groepen:

  • De eerste sessie (hele dag) is voorzien voor leiders van beginnende studio's / solo devs die (op korte termijn) een team rond zich willen bouwen.
  • De tweede sessie (hele dag) is voorzien voor leiders/HOD's binnen meer mature studio's.

Op 12 juni 2024 wordt een opvolgsessie (halve dag) voorzien. De ene groep krijgt deze in de voormiddag (9u30 - 12u30), de andere in de namiddag (13u30 - 16u30).

Alle sessies worden in het Engels gegeven.

Inschrijvingsformulier

Inschrijven kan t.e.m. 30 april. Gezien het aantal deelnemers beperkt is, polsen we graag naar een korte motivatie evenals onderwerpen die je graag aan bod ziet komen. In de week van 6 mei krijg je te horen of je inschrijving weerhouden is.