Ga verder naar de inhoud

Huis van de Vlaamse Film

Het Huis van de Vlaamse Film is de thuisbasis voor de teams van het Vlaams Audiovisueel Fonds, Flanders Image en Screen Flanders. Het is ook een ontmoetingsplek voor de Vlaamse audiovisuele en gamesector.

Huis van de Vlaamse Film

Wat?

Concreet zijn er in het Huis van de Vlaamse Film een aantal vergaderzalen, een atrium, een foyer en een filmzaal. Deze ruimtes worden door het VAF ter beschikking gesteld:

  • Vijf vergaderruimten: Grote zaal voor 20 personen, Bibliotheek voor 14 personen, Ronde zaal, Witte zaal en Salon voor telkens 8 personen
  • Een filmzaal (DVD, Blu-ray, digitale bestanden tot 4K – geen DCP): 30 personen
  • Foyer met vestiaire en bar: 100 personen
  • Atrium: een ruime zaal voor ontvangst, voordracht, recepties: 100 personen
  • Sanitair
Huis van de Vlaamse Film

Voor wie?

Het Huis van de Vlaamse Film kan gebruikt worden voor occasionele sectorgerelateerde activiteiten: professionele bijeenkomsten, lezingen, conferenties, workshops, vergaderingen van beroepsverenigingen en aanverwante organisaties, …

De filmzaal is enkel beschikbaar voor door het VAF ondersteunde projecten, bijv. mini-premières, persvisies, testvisies, visies met distributeurs, medewerkers, coproducenten, sales agents of festivalprogrammatoren, visies door commissieleden, enz.

Het gebruik van het Huis van de Vlaamse Film en de ruimtes en faciliteiten is onder voorbehoud van beschikbaarheid en van voorafgaande goedkeuring van het VAF.

Voor meer informatie neem je contact op met Helga Vinck.

Vragen?

Wil je meer info over het gebruik van de faciliteiten van het Huis van de Vlaamse Film? Neem contact met ons op.

Helga Vinck

Helga Vinck

Officemanager