Ga verder naar de inhoud

Springplankpremie

Wil je als culturele vertoner jouw programmatieaanbod substantieel uitbreiden? Dan kan je beroep doen op de Springplankpremie, een eenmalige ondersteuning waarmee je bijkomend kan investeren in de diversiteit van jouw programmatie, communicatie, promotie en publiekswerking.

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing tot en met 2022. De afdeling Publiekswerking bereidt momenteel een nieuw reglement voor, dat in 2023 in werking treedt. De precieze modaliteiten van deze steunmaatregel zullen begin juli bekend gemaakt worden. De eerstvolgende aanvraagronde zal gebeuren volgens de voorwaarden van het nieuwe reglement.

Gerelateerd

Evelien

Evelien Van Houdt

Medewerker publiekswerking

Stimulansbeleid

De afdeling Publiekswerking werkt jaarlijks stimulansmaatregelen uit, waaronder de maatregel Steun aan Vertoning Vlaamse Auteursfilm en de Springplankpremie.

Meer lezen

Steun aan vertoning Vlaamse auteursfilm

Heb je als vertoner oog voor de Vlaamse auteursfilm in jouw filmprogrammatie? Dan kan je jaarlijks beroep doen op de maatregel Steun aan Vertoning van Vlaamse Auteursfilm.

Meer lezen

Opgelet: om alles overzichtelijk te houden, bevat deze pagina enkel de basisinformatie over steunaanvragen. In het reglement van het VAF staan alle regels en voorwaarden in detail vermeld. Wie steun aanvraagt, verklaart zich akkoord met het volledige reglement.