Ga verder naar de inhoud

Arthousepremie

Zet jouw arthousebioscoop hoofdzakelijk in op een aanbod van internationale en Vlaamse kwaliteitsfilms, die niet of zelden in het commercieel circuit vertoond worden? Dan kan je jaarlijks beroep doen op de Arthousepremie. Deze stimulansmaatregel beoogt niet alleen meer zichtbaarheid te geven aan kwaliteitsfilms met cinematografische waarde, maar wil tegelijkertijd ook de geografische spreiding en de diversiteit van dat aanbod stimuleren.

Geen deadlines beschikbaar
Evelien Van Houdt

Evelien Van Houdt

Projectbeheerder Publiek

Steun aan vertoning Vlaamse auteursfilm

Heb je als vertoner oog voor de Vlaamse auteursfilm in jouw filmaanbod? Dan kan je jaarlijks beroep doen op de stimulansmaatregel Steun aan de Vertoning van de Vlaamse Auteursfilm.

Meer lezen

Springplankpremie

Wil je als culturele vertoner jouw programmatie-aanbod substantieel uitbreiden? Dan kan je beroep doen op de Springplankpremie.

Meer lezen

Opgelet: om alles overzichtelijk te houden, bevat deze pagina enkel de basisinformatie over steunaanvragen. In het reglement van het VAF staan alle regels en voorwaarden in detail vermeld. Wie steun aanvraagt, verklaart zich akkoord met het volledige reglement.