Ga verder naar de inhoud

Leiderschap en Eigenheid in Film (LEF)

"Jij mag het LEF hebben om de leider te zijn die je al bent en de kracht hebben om jezelf te blijven en je eigenheid te bewaren."

Onze afdeling Talentontwikkeling biedt in kader van het Actieplan inclusie een programma aan rond Leiderschap en Eigenheid in Film voor semi-ervaren regisseurs en producenten die zich identificeren met een overwegend vrouwelijke genderidentiteit of non-binair zijn.

Het traject bestaat uit verschillende labs die - gespreid over zes maanden - begeleid worden door toonaangevende en relevante professionals (van zowel binnen als buiten de sector). Elk lab bevat bovendien één of twee masterclasses, die voor iedereen toegankelijk zijn. De start is voorzien in november 2023.

Geen deadlines beschikbaar

Gerelateerd

An Feyfer

An Feyfer

Coördinator Talentontwikkeling
Astrid Jans

Astrid Jans

Managementassistent
& coördinator inclusie
Koen Baeyens

Koen Baeyens

Projectbeheerder Talentontwikkeling

LEF-deelnemers

Maak kennis met de acht deelnemers van het programma Leiderschap en Eigenheid in Film (LEF).

Meer lezen

VAF Masterclasses

8 november 2023

Gedurende zes maanden (november 2023 t.e.m. maart 2024) organiseren we enkele masterclasses over inclusie, leiderschap, communicatie, grensoverschrijdend gedrag en pitchen met verschillende experts.

Meer lezen

Actieplan inclusie

Bekijk het actieplan rond inclusie.

Meer lezen

Onderzoek en tools inclusie

Relevant onderzoek over en handige tools rond inclusie voor de audiovisuele sector.

Meer lezen

Opgelet: om alles overzichtelijk te houden, bevat deze pagina enkel de basisinformatie over steunaanvragen. In het reglement van het VAF staan alle regels en voorwaarden in detail vermeld. Wie steun aanvraagt, verklaart zich akkoord met het volledige reglement.