Ga verder naar de inhoud

Toelage Open Cinema

Neem je als culturele vertoner deel aan Open Cinema met een evenementieel programma? Dan kom je in aanmerking voor een Toelage Open Cinema. Deze stimulansmaatregel ondersteunt (arthouse-)bioscopen en culturele vertoners die bijdragen aan de jaarlijkse seizoensopener Open Cinema. Dit gezamenlijke publieksmoment wil een nieuw en bestaand publiek warm maken voor culturele bioscopen en vertonersplekken als plaatsen van kwaliteitsvolle filmprogrammatie, waar vertoning, verdieping en ontmoeting hand in hand gaan.

Evelien Van Houdt

Evelien Van Houdt

Projectbeheerder Publiek

Steun aan vertoning Vlaamse auteursfilm

Heb je als vertoner oog voor de Vlaamse auteursfilm in jouw filmaanbod? Dan kan je jaarlijks beroep doen op de stimulansmaatregel Steun aan de Vertoning van de Vlaamse Auteursfilm.

Meer lezen

Arthousepremie

Zet jouw arthousebioscoop hoofdzakelijk in op een aanbod van internationale en Vlaamse kwaliteitsfilms, die niet of zelden in het…
Meer lezen

Springplankpremie

Wil je als culturele vertoner jouw programmatie-aanbod substantieel uitbreiden? Dan kan je beroep doen op de Springplankpremie.

Meer lezen

Opgelet: om alles overzichtelijk te houden, bevat deze pagina enkel de basisinformatie over steunaanvragen. In het reglement van het VAF staan alle regels en voorwaarden in detail vermeld. Wie steun aanvraagt, verklaart zich akkoord met het volledige reglement.