Ga verder naar de inhoud

Scenariosteun voor innovatielab crossmediale toepassingen (serie)

Scenariosteun dient voor het volledig uitschrijven van het scenario en kan enkel aangevraagd worden voor majoritair Vlaamse projecten.

Bij InnovatieLab komen alle niet-lineaire projecten uit het VAF/Mediafonds en VAF/Filmfonds samen. Concreet voor de crossmediale audiovisuele toepassingen van tv-reeksen die voor het VAF/Mediafonds in aanmerking komen: dit zijn interactieve, immersieve en online audio en audiovisuele toevoegingen aan, of afgeleiden van, de traditionele, narratieve formats van documentaire-, animatie-, en fictieseries. Games die gekoppeld zijn aan een serie vallen evenwel onder het ondersteuningsgebied van het VAF/Gamefonds. Autonome interactieve en immersieve projecten, d.w.z. die geen crossmediale toepassing worden bij het InnovatieLab ingediend via het VAF/Filmfonds.

Scenariosteun moet steeds worden aangevraagd door een ervaren, onafhankelijke producent (er moet wel een scenarist/auteur bij de aanvraag betrokken zijn).

Lees zeker onze prioriteitennota Innovatielab voor aanvragers en beoordelingscommissies.
Zie ook modaliteiten subsidies scenariowerk.

Karen Van Hellemont

Karen Van Hellemont

Projectbeheerder Creatie
animatie & Innovatielab

Opgelet: om alles overzichtelijk te houden, bevat deze pagina enkel de basisinformatie over steunaanvragen. In het reglement van het VAF staan alle regels en voorwaarden in detail vermeld. Wie steun aanvraagt, verklaart zich akkoord met het volledige reglement.