Ga verder naar de inhoud

Scenariosteun voor innovatielab webserie (serie)

Scenariosteun dient voor het volledig uitschrijven van het scenario en kan enkel aangevraagd worden voor majoritair Vlaamse projecten.

Bij InnovatieLab komen alle niet-lineaire projecten uit het VAF/Mediafonds en VAF/Filmfonds samen. Concreet voor de webseries gaat het over series in de categorieën animatie, documentaire en fictie; dit zijn series In de vorm van webisodes. Deze hebben meestal korte afleveringen en een aangepaste vertel-, verhaal- en productiestructuur. Webseries die in aanmerking komen moeten bestaan uit minimaal 3 afleveringen met een minimale totale uitzendduur van 30’ voor de volledige reeks.

Scenariosteun moet steeds worden aangevraagd door een ervaren, onafhankelijke producent (er moet wel een scenarist/auteur bij de aanvraag betrokken zijn).

Lees zeker onze prioriteitennota innovatielab voor aanvragers en beoordelingscommissies.

Zie ook modaliteiten subsidies scenariowerk.

Karen Van Hellemont

Karen Van Hellemont

Projectbeheerder Creatie
animatie & Innovatielab

Opgelet: om alles overzichtelijk te houden, bevat deze pagina enkel de basisinformatie over steunaanvragen. In het reglement van het VAF staan alle regels en voorwaarden in detail vermeld. Wie steun aanvraagt, verklaart zich akkoord met het volledige reglement.